Projekter

Spisebord i røget eg

Her er et spisebord fremstillet i røget eg efter kundens ønsker. Langsiderne er blevet pudset glatte, men man har valgt at beholde træets normale kurver/konjukturer for at give bordet lidt liv. Yderligere har man valgt at beholde den lyse stribe der ses på begge langsider af bordet. Havde det været for bare 20 år siden ville dette have været fjernet, da det anses som spildtræ. Bordet er som det sidste blevet behandlet med bivoks, som giver den blanke overfalde.

Bordebænkesæt

Lavet i jatoba til badesøen i Albertslund

Infoskilte

Det var en travl sommer i 2018 hos Snedkerfirmaet Ivan Madsen ApS, og det har indebåret en del CNC arbejde på værkstedet. Her ses et infoskilt som bruges rundt om i storcentrer i Danmark.

Ja, der har sågar været så travlt at selv den regnskabsansvarlige har været en tur på værkstedet og hjælpe til, for hos os er holdningen at vi må/skal hjælpe hinanden hvor vi kan. En af bysvendene var hurtig med telefonen, da han mente dette skulle foreviges.

Svendestykker

Vi har igennem årene og har fortsat en del lærlinge

Her ses nogle af de nyuddannet svende med deres svendestykke.

Visitkortæske

Håndfremstillede visitkortæsker med og uden logo i Sipo mahogni.

Frugtskåle

Der blev i julen 2017 fremstillet frugtskåle i sipo mahogni og ask, som julegaver fra Snedkerfirmaet Ivan Madsen ApS. Der er lagt en del timer i dette produkt, da de 2 typer træ først skal limes sammen til den klods som skålen skæres ud af. Klik på foto og se de flotte detaljer.

Saunabænke

Fremstillet specielt til Vridsløse Svømmehal i asp

Udeområde på skole

På en lokal skole i Ishøj trængte udearealet til en opfriskning, så her er lavet nogle plateauer i forskellige niveauer i jatoba

Tandlægeklinik

Når der skal laves tandlægeklinikker, kommer vi vidt omkring.

Her har vi lavet en klinik i Kalundborg.

Hotellet

Vi stod i 2018 for en større renovering på et hotel i indre København. Denne opgave indebar bl.a. også fremstilling af sengegærde, sengeborde, skabe mv.

Meyers Deli

Hovedentreprise af Meyers Deli på Gammel Kongevej.

Dørautomatik

Dørautomatik er også en af vores kompetencer. Her ses dørautomatikken ud til en tagteresse på et plejehjem i Ishøj

Terrasse

Findes der noget bedre end at nyde sommeren på en lækker træterrasse? Nej vel. Denne terrasse er lavet af 21 x 145 mm oliebaseret cumaru brædder

HI-Mac bordplade

Engang imellem ønsker vores kunder andet end den traditionelle laminatbordplade. Denne bordplade med underlimet vask er lavet i en hvid 12 mm MI-Mac akrylsten som i øvrigt findes i et hav af farver. Det smarte ved disse bordplader er at de kan limes sammen uden at man kan se samlingen.

Trappe

En trappe i Pilestræde trængte til ny beklædning så en af vores garvede snedkere blev sat på opgaven. Her ses der færdige resultat af egetræsbeklædning med messing forkant

Sildebensparket

Et værelse i en lejlighed på Frederiksgade trængte til et nyt gulv og for at holde stilen som i resten af lejligheden er der lagt sildebensparket. Det kræver sit at holde styr på højre/venstre stavene så de ikke glider, men når det først er lagt er det hele arbejdet værd.

Lærlinge

Vores maskinsnedkerlærling Jon er netop vendt tilbage fra 4. hovedforløb og har under dette skoleophold produceret denne stol. Jon påtænker at den skal have en gang olie for at få det sidste finish.